CONTACT

Bouwbedrijf
P.C. de Winter B.V.

Molenweg 19
9919 AE Loppersum

Werkplaats:
Industrieweg 9
9919 JE Loppersum

bouwbedrijf@pcdewinter.nl

Tel. 0596-572503
Mob. 06-50534688

Stuur ons een bericht

Bedrijfsprofiel van
Bouwbedrijf P.C. De Winter B.V.

Wij zijn een allround bouwbedrijf. De werkzaamheden die wij verrichten zijn Nieuwbouw, Verbouw, Onderhoud en Renovatie. Bouwbedrijf P.C. de Winter B.V. is 10 jaar geleden gestart in een garage als een eenmanszaak onder de naam Timmer bedrijf P.C. De Winter te Wirdum. Na het behalen van de aannemers papieren werd het Bouwbedrijf P.C. De Winter B.V. Omdat de garage in 2004 echt te klein werd zijn wij verhuisd naar Loppersum.

Bouwbedrijf P.C. De Winter B.V. werkt met een grote eigen machinale timmer werkplaats aan de Industrieweg 9 te Loppersum. Hier kunnen alle voorkomende werkzaamheden worden verricht zoals bijvoorbeeld het maken van ramen, deuren en kozijnen. Ook het maken van trappen is een specialiteit van ons. Veelal worden trappen standaard gemaakt maar wij kunnen maatwerk leveren.

Bij Nieuwbouw kunnen wij helpen met tekeningen en de benodigde vergunningen om daarna uw droomhuis voor u te bouwen. Gaat u Verbouwen ook dan zijn er tekeningen noodzakelijk en moeten er soms vergunningen worden aangevraagd. Gezamenlijk kunnen wij uw wensen voor een verbouwing realiseren. Onderhoud van uw pand is naar de toekomst toe een zekerheid van waarde. Wij vinden onderhoud dan ook zeer belangrijk en willen u hierover graag informeren.

Wij streven ernaar om authentieke elementen in de bouw niet verloren te laten gaan. Wij willen u, bij renovatie, graag helpen om te Renoveren naar de stijl van de bouw periode van uw pand. Voor vragen over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Een team van enthousiaste vakbekwame en gemotiveerde mensen staan voor u klaar om aan uw vraag te voldoen.